Saray Kebab
Saray Kebab
Menu Saray Kebab

Saray Kebab byder dig velkommen til de bedste retter, som det tyrkiske køkken kan byde på. I vores menu har vi et stort fokus på tyrkisk mad, og vores dygtige og engagerede medarbejdere elsker simpelthen det tyrkiske køkken. Der er altså noget for enhver smag hos Saray Kebab, og vi elsker altid at give vores gæster en udsøgt madoplevelse med de bedste retter fra det tyrkiske køkken. Klik på vores menu og opret en bestilling allerede nu.

Om Saray Kebab

Hos Saray Kebab elsker vores medarbejdere som sagt det tyrkiske køkken, og derfor gør de altid deres bedste for at vise dig noget af det bedste af det, som Tyrkiet har at byde på. Vi arbejder altid med friske råvarer af høj kvalitet, så dine smagsløg virkelig bliver forkælede. Vi elsker at forkæle vores kunder med en udsøgt madoplevelse, som samtidig bliver tilberedt ganske hurtigt, så du ikke skal sidde og spilde tiden på at vente på din mad.

Opret en bestilling nemt og hurtigt via vores hjemmeside eller gør det endnu nemmere for dig selv ved at downloade vores gratis app via App Store eller Google Play. Så kan du bare finde mobilen frem og sende en bestilling afsted til os med det samme.

Restaurant beliggenhed Saray Kebab

Du finder vores hyggelige restaurant på Ryhavevej 8, 8210 Aarhus. Vi kan varmt anbefale at hente vores app via App Store eller Google Play hvis du vil bestille mad hos os hurtigt og nemt. Du bestemmer selv hvornår du vil komme forbi vores restaurant og hente din mad, men du er selvfølgelig også velkommen til at invitere familien eller vennerne til et besøg på vores restaurant hvis du vil nyde dit måltid i hyggelige og afslappende omgivelser. Vi glæder os til at modtage din bestilling hos Saray Kebab!